Περιοδοντολόγος, Οδοντικά εμφυτεύματα Κοζάνη

 Dr. med. dent. Ιωάννης Βούρος - Καθηγητής Περιοδοντολογίας ΑΠΘ - Κοζάνη

Ο Dr. med. dent.  Ιωάννης Δ. Βούρος, Καθηγητής Περιοδοντολογίας ΑΠΘ σας περιμένει στο σύγχρονο οδοντιατρείο του σε έναν άνετο και ευχάριστο χώρο στην πόλη της Κοζάνης. Έχει εξειδικευθεί στην Περιοδοντολογία και Χειρουργική Στόματος και πραγματοποιεί αποκλειστικά θεραπείες ουλίτιδας, περιοδοντίτιδας, χειρουργικές επεμβάσεις στοματικής κοιλότητας, μικροχειρουργική-αισθητική χειρουργική περιοδοντίου, τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων, αναπλαστικές χειρουργικές τεχνικές σε περιπτώσεις ελλειμματικού οστικού υποστρώματος πριν από την χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων με κύριο μέλημα να κάνει υγιείς και χαρούμενους τους ασθενείς.

Στο οδοντιατρείο του Ιωάννη Βούρου μπορείτε να βρείτε μία ποιοτική και ορθολογική  λύση στο πρόβλημά σας, με βάση την άριστη υλικοτεχνική υποδομή και τεχνογνωσία, που διασφαλίζουν την προσέγγιση με τα πιο σύγχρονα μέσα και τεχνικές, για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που χρειάζεται ο κάθε ασθενής ξεχωριστά.




O Καθηγητής Ιωάννης Βούρος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Ακολούθως πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιοδοντολογία στο Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn, όπου και αναγορεύθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Βόννης. Σήμερα έχει την θέση του Διευθυντή του Εργαστηρίου Προληπτικής Οδοντιατρικής, Περιοδοντολογίας και Βιολογίας Εμφυτευμάτων και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιοδοντολογία» στο Οδοντιατρικό Τμήμα της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ.